Exposicions

Exposicions

Les exposicions que proposa GASS pretenen oferir una visió alternativa al missatge convencional sobre les drogues, superant les apologies i les condemnes de les substàncies psicoactives, però sense oblidar els danys i riscos del seu consum inapropiat. Observem que s’ha produït durant mils d’anys una relació entre les drogues i els pobles, però en l’actualitat la relació s’ha tornat perjudicial en gran mesura.

El principal motiu d’aquest canvi en la relació humanitat-drogues és, en general, una actitud devoradora, consumista i hedonista de la societat moderna, allunyada de l’ànima, en la que no es respecten a les persones ni a la natura, en definitiva el més important són els diners.

La forma de revertir de nou aquesta situació és recuperar la veu de qui encara viu una relació harmoniosa i de respecte amb la natura, com algunes veus de les tradicions indígenes que cada vegada es senten menys perquè desapareixen, però que ens pot aportar les claus per una vida millor on la relació que estableix la humanitat amb la resta del món aporta més equilibri i beneficis.

Les tres exposicions itinerants amb les que conta GASS són:

  • La visió de Yukiyú. Exposició itinerant sobre la planta del tabac.

poster11

  • La filla de la Pachamama. Exposició itinerant sobre la planta de la coca.

EXPO a tamaño.indd

  • El camí de Xiva. Exposició itinerant sobre la planta del cànnabis.

camixiva

 

[fb_button]