N’Dali

N’Dali

Arrel de l’ús lúdic dels bolets màgics o visionaris al nostre país, l’associació GASS va projectar la realització d’un documental sobre els mateixos.

Aleshores es va enviar un equip d’investigació al lloc en el món on més bolets màgics es consumeixen: a l’estat de Oaxaca, Mèxic. On es prenen en una cerimònia sagrada i medicinal.

L’objectiu del documental és educatiu, contrastant l’ús tradicional amb l’ús lúdic. Tot aportant algunes llumns sobre les necessitats, prejudicis i realitats del consum o comunió entre essers vius (bolets i persones).

GASS proposa una educació holística, ja que considera que la ignorància és el pitjor risc i que quan s’expliquen les coses de forma clara i directa, les persones són prou intel·ligents com per captar el missatge.

GASS no té perquè compartir totes les opinions que surten en el documental, però es va considerar interessant que sortissin per a aportar diversitat d’informacions.

El documental, que GASS ofereix gratuïtament des de la plataforma youtube, no va tenir cap recolzament institucional a nivell de financiació.

Podeu cliclar a la imatge per visualitzar el documental. Esperem que sigui una visualització interessant.

ndaliportadaweb

[fb_button]