Skip available courses

Available courses

 • L'Alternativa a la Sanció Administrativa (ASA) és una eina propossada per la Llei de Seguretat Ciutadana, per tal de que els menors d'edat denunciats per un delicte contra la salut pública puguin realitzar un treball educatiu  en lloc de la sanció.

  Per realitzar aquest programa cal que l'Ajuntament on s'ha denunciat al jove i la Conselleria d'Interior tinguin signat un conveni que habiliti l'ASA.

  Com hi ha municipis que no disposen de preventòlegs o els joves no tenen horaris compatibles amb els mateixos o simplement es vol que realitzin un treball complementari, GASS proposa realitzar un curs de 12 setmanes sobre la temàtica.

 • El curs vol aportar informacions i conscienciació sobre la dispensació responsables d'alcohol.

  Self enrolmentSelf enrolment
 • El curs de dispensació responsable d'alcohol té com a objectiu formar a qui dispensa alcohol (per exemple barraquistes, cambrers, etc.) en bones pràctiques per millorar la qualitat i la seguretat del consum d'alcohol.

  Self enrolmentSelf enrolment

GASS vol promoure la salut des de l'associacionisme. En aquest sentit la formació online representa una estratègia útil i accessible. Per aquest motiu GASS ha generat una Aula Virtual de Salut per ofertar diverses formacions. Així es pot adaptar a la realitat de cada alumne tant en l'horari com en el territori.

Skip Calendar

Calendar

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
Today Monday, 16 September 16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30       
Skip CoursesSkip Navigation