Skip available courses

Available courses

  • Del cert, l’ús del cànnabis genera dubtes raonables envers el seu impacte en la salut. Fins i tot en els països en els quals s’ha legalitzat hi ha límits per a salvaguardar-se. Per exemple, un d’aquests límits seria que si la persona és menor d'edat no hauria de prendre o no conduir sota els seus efectes.

    Ara bé, això no sempre és possible, ja que hi ha moltes variables que hi juguen, com l’addicció, un context favorable al consum, mites sobre el seu ús, informacions errònies, etc. Aquest curs en línia pretén donar respostes a aquestes qüestions i que serveixi per a posar les idees en un lloc més saludable.

    Apart d’això pot ser útil com a complement de les propostes educatives per a donar una alternativa a la sanció administrativa (ASA). L'ASA és una eina proposada per la Llei de Seguretat Ciutadana, per tal de que els menors d'edat denunciats per un delicte contra la salut pública puguin realitzar un treball educatiu  en lloc de la sanció.

    Per a realitzar aquest programa cal que l'Ajuntament on s'ha denunciat al jove i la Conselleria d'Interior tinguin signat un conveni que habiliti l'ASA.

    Com que hi ha municipis que no disposen de preventòlegs o els joves no tenen horaris compatibles amb els mateixos o simplement es vol que realitzin un treball complementari, GASS proposa realitzar un curs de 13 blocs sobre la temàtica.


GASS vol promoure la salut des de l'associacionisme. En aquest sentit la formació online representa una estratègia útil i accessible. Per aquest motiu GASS ha generat una Aula Virtual de Salut per a oferir diverses formacions. Així es pot adaptar a la realitat de cada alumne tant en l'horari com en el territori.

Skip Calendar

Calendar

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 Today Tuesday, 4 August 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       
Skip CoursesSkip Navigation